Najnovšie recenzie zo sekcie Masážne prípravky
- Mazanie mi pomaha na bolesti kolena,je prijemny a sviezi,tlmi bolest.Ma ho prvy krat a zatial som spokojna
Som nadmieru spokojná s týmto ptoduktom, odporúčam každému
- Super
- Super
- Citeľný účinok produktu, zmiernenie bolesti.
- Žiadna.
Produkt určite odporúčam.
Tuto konopnu mast som zakupila v kupeloch Smrdaky, bol to darcek pre moju mamu ktora trpi bolestami kolien. Mamicke velmi mast pomohla a teraz som objednala 2 balenia. Vrelo odporucam tutu mast na bolest kolien
Cítiť úľavu už po dvoch dňoch....
- Pomohol
nič
Používam ho veľmi dlho a musím povedať, že ozaj pomáha a bolesť necítim
Odporúčam je dobrý .
Veľmi príjemná frankovka, uľahčuje najmä klbovým obtiažam, dokonca lepšie pomôže, ako krémy a masti, na bolesti
Bylinné roztoky Alpy sú veľmi dobre, pomáhajú pri rôznych obtiazach, ale i na osvieženie pri vysokých teplotách
Vzhľadom na kvalitu je niekedy tento prípravok nedostatkový. Spĺňa všetko do potrebujem.
Toto som presne potreboval.
Toto som presne potreboval.
Pomerne účinne pôsobí proti niektorým druhom bolesti. Odporúčam ho na vyskúšanie osobám , ktorí trpia bolesťami.
Produkt som si vybral viac menej na vyskúšanie. Zistil som, že je celkom účinný.
Produkt som vybral z dôvodu, že v iných obchodoch sa nenachádza, pritom je pomerne účinný.
- Pomaha pri bolesti chrbta a asi najviac hrejivy ze to aj cítiť
Rychle dodanie a darček k tomu , určite odporučam!!!
Zlatý drak Pain-Relief-2 masážny balzam 200 ml
Šaňo
Pridané: 13. augusta 2024
(naposledy upravené 13. augusta 2024)
Zakúpený v www.internetovalekaren.eu
"Zlatý drak Pain-Relief"-2 masážny balzam mám odskúšaný, používam ho pravidelne už dlhší čas a môžem úprimne povedať že mi pomáha pri bolestiach chrbtice a manželke na boľavé koleno. Určite tento balzam odporúčam s vedomím že keď si ho niekto kúpi a aplikuje na "boľačky" nebude na mňa nadávať.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »